Politika privatnosti

Politika privatnosti sajta kranzle-srbija.rs

Ovom polisom privatnosti uređuju se način na koji kranzle-srbija.rs prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu,“Korisnik“) preko Kranzle-srbija.rs  sajta ili odredišnih strana u našem vlasništvu (u daljem tekstu“Sajt“). Ova polisa privatnosti se odnosi na Sajt i sve proizvode i usluge koje nudi kranzle-srbija.rs

Lični identifikacioni podaci

Kranzle-srbija.rs prikuplja lične, identifikacione, podatke od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se, kada Korisnici posećuju naš Sajt, registruju na Sajtu, prijavljuju se na newsletter, vebinar, popunjavaju formular, a u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, funkcijama ili resursima koji su dostupni na našem Sajtu. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona. Korisnici mogu posetiti naš Sajt anonimno. Kranzle-srbija.rs prikuplja lične informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvek mogu odbiti da lično pruže identifikacione informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti na Sajtu.

Identifikacioni podaci koji nisu lične prirode

Kranzle-srbija.rs ima pravo prikupljanja identifikacionih podataka o Korisniku koji nisu lične prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Sajtom. Ne-lični identifikacioni podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem Sajtu, kao što je operativni sistem, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.

Gde čuvamo Vaše podatke

Podatke o ličnosti prikupljamo i čuvamo u okviru email liste (baze podataka). koju smo prilagodili GDPR regulativi.

Kako koristimo prikupljene informacije

Kranzle-srbija.rs može prikupljati i koristiti lične podatke Korisnika u sledeće svrhe:

 • Da poboljša svoje usluge
  • Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve korisničkoj službi i podršci.
 • Za personalizaciju iskustva korisnika
  • Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem Sajtu.
 • Da unapredimo naš Sajt
  • Možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
 • Da bismo pokrenuli promocije, takmičenja, istraživanja ili druge funkcije Sajta
  • Slanje Korisnicima informacija koje su pristali da prime o temama njihovog interesovanja.
 • Da bismo poslali periodične e-poruke
  • Možemo koristiti e-mail za slanje informacija o ispravkama i novinama na Sajtu. Takođe se može koristiti kao kanal komunikacije da odgovorimo na Korisnikove molbe, pitanja i/ili druge zahteve. Ako Korisnici odluče da se opredele za našu mailing listu, oni će dobiti e-poruke koje mogu da uključuju vesti kompanije, informacije o novim ponudama, proizvodima ili uslugama, itd. Ako u bilo kom trenutku Korisnik želi da se odjavi od prijema buduće e-poruke, uključili smo detaljnu odjavu na dno svakog e-maila.
 • Da pomognemo edukaciju putem sajta i povezanih sajtova

Kako štitimo informacije

Kranzle-srbija.rs usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlašćenog pristupa, promena, obelodanjivanja ili uništavanja ličnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem sajtu.

Deljenje ličnih podataka

Kranzle-srbija.rs ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke lične identifikacione podatke trećim licima.

Prava Korisnika

U skladu sa GDPR regulativom Korisnik ima pravo:

 • Da se u svakom trenutku odjavi sa email liste
 • Zatraži da pogleda koji su njegovi podaci sačuvani u našoj bazi podataka
 • Zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka)

Promene u politici privatnosti

Kranzle-srbija.rs ima diskreciono pravo da ažurira ovu polisu privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vreme provere ovu stranicu za bilo kakve promene. Da ostanu informisani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Saglasni ste i prihvatate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svesni modifikacija.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog Sajta, prihvatate ovu polisu. Ako se ne slažete sa ovom polisom, molim Vas da ne koristite naš Sajt. Korišćenje Sajta nakon objavljivanja promena u ovoj polisi će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom polisom privatnosti, prakse Sajta ili vašom interakcijom sa ovim Sajtom, kontaktirajte nas na telefon: +381 (0)65 550 34 03 ili na mail: kontakt@kranzle-srbija.rs.

Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 10. decembra 2018.